Ziua internațională a alimentației sănătoase și stop risipei alimentare este pentru elevii școlii noastre o zi importantă a anului, pe care o așteptăm cu nerăbdare să o marcăm de fiecare dată cu activități care mai de care mai interesante.

Astfel azi, 16.10.2024 elevii a patru clase din școală au avut-o ca invitată la oră pe dna.asist.medicală al școlii Viorica Podar care în prezentare a pus accentul pe alimentele periculoase pe care adolescenții le consumă din punct de vedere al dezechilibrelor pe care le produc în organism de la hipertensiune arterială, probleme digestive, obezitate, memorie slabă, probleme cu inima… pe care aceasta le-a identificat la elevii din liceu care se prezintă săptămânal la cabinetul medical.Bineînțeles a adus și recomandări sănătoase în meniurile zilnice ale acestora.

Continuarea a fost luni 21.10.2024 când elevii clasei a-IX-a A însoțiți de prof. Buna Alina și Tătar Mihaela au realizat o vizită în livada de mere Steluța unde au degustat diferite soiuri de mere românești ecologice. Bucuria a fost pe măsură.

  Prof. Farmaciuc Rodica, Boilă Narcisa.