Emoții, prestanță, stand, mascotă și accesorii, toate îmbinate în cadrul Concursului Național “Târgul de primăvară al firmelor de exercițiu”, ediția a VIII-a, organizată la BT Arena, Cluj-Napoca, au dus la bine-meritatele rezultate. Noi, elevii clasei a XI-a A, coordonați de doamnele profesor Farmaciuc Rodica și Boilă Narcisa, am adus acasă o serie de premii câștigate prin proiectele realizate în cadrul concursului.

Așadar, în urma concursului, ne-am întors cu următoarele premii: Premiul II pentru “Cea mai reprezentativă mascotă” și premiul III pentru un “Stand profesional“. De asemenea, în cadrul concursului Târgul firmelor de exercițiu “Elevii de azi, antreprenorii de mâine“, activitatea a treia din cadrul Concursului Național de Științe “IA ATITUDINE“, ediția a VIII-a, de la Beclean, Bistrița-Năsăud am obținut două mențiuni pentru “Cea mai bună pagină web” și “Cea mai profesională imagine a firmei“.

Le mulțumim doamnelor profesor coordonator Farmaciuc Rodica și Boilă Narcisa pentru sprijin și îndrumare și totodată Liceului Tehnologic “Alexandru Borza”, precum și asociației părinților elevilor din școală pentru sprjinul financiar și moral acordat cu această ocazie.

Articol realizat de Timeea Ciortea, clasa a XI-a A, Liceul Tehnologic “Alexandru Borza”