Salutare dragi elevi, părinți și profesori! 🎓

Suntem încântați să vă invităm să faceți parte dintr-o experiență unică și creativă, contribuind la noul număr al revistei noastre școlare! 📖✏️

Fie că ești elev pasionat, părinte dedicat sau profesor inspirat, vrem să ne unim eforturile și să celebrăm împreună spiritul nostru creativ într-un mod unic. Vă mulțumim că ne-ați fost alături până acum și vă invităm să faceți parte din comunitatea noastră încă o dată.

🖋️ Cum poți contribui? Fie că ai o poveste de succes, o pasiune pe care vrei să o împărtășești sau idei inovatoare, te invităm să trimiți articolele tale pentru revista școlară! Fotografii, desene, poezii sau orice altceva care reflectă frumusețea și diversitatea școlii noastre sunt binevenite.

🎁 Ce câștigi? Nu doar vei avea șansa de a-ți împărtăși gândurile și creativitatea cu întreaga comunitate, ci și posibilitatea de a fi publicat într-o revistă distribuită la nivel școlar! Este o oportunitate minunată de a te face auzit și de a împărtăși cunoștințele și experiențele tale cu ceilalți.

📅 Termenul limită pentru contribuții este 25 Ianuarie 2024. Trimite-ți creațiile tale la adresa revistaborza@gmail.com și pregătește-te să fii parte dintr-un proiect creativ care reflectă frumusețea școlii noastre!

❓Mai multe detalii despre redactarea articolelor găsiți în imaginile de mai jos.

Vă mulțumim încă o dată pentru implicare și așteptăm cu nerăbdare să vă citim ideile! 😊